Mitä me teemme parhaiten?

Hoidamme yrityksesi sosiaalisen median maksetun mainonnan kokonaan puolestasi, tavoitteena tuoda lisää asiakkaita ja kasvattaa myyntiä. Tarjoamme myös konsultointia Facebook-mainontaan.

Facebook

Facebookia käyttää Suomessa vuonna 2019 noin 2,6 miljoonaa ihmistä. Suurimmalle osalle yrityksistä Facebookissa mainostaminen on paras kanava tavoittaa asiakkaat, sillä 1. mainostaminen on hyvin edullista ja 2. Facebookin algoritmin avulla oikealle kohdeyleisölle mainostaminen voidaan kohdentaa hyvinkin tarkaksi. Facebook mainonnassa yhdistyy siis erittäin tarkka kohdentaminen sekä halpa hinta.

Instagram

Instagram on Facebookin omistama sosiaalisen median kanava ja Instagramissa mainostaminen tapahtuu saman platformin kautta kun Facebook mainonta. Instagram käyttäjiä on Suomessa vuonna 2019 yli 1,7 miljoonaa ja nuorempien ikäpolvien aktiivisuus on Instagramissa aktiivisempaa. Siinä missä Facebook on paras kanava mainostaa digitaalisesti suurimmalle osalle yrityksistä, Instagram vaatii tarkempaa katsantaa yrityksen asiakaskuntaan. Mutta yleisesti ottaen Instagram on kuitenkin myös erittäin hyvä kanava mainostaa monelle yritykselle.

WhatsApp

(Tulossa 2020) WhatsApp on myös Facebookin omistama viestintäsovellus ja he ovatkit ilmoittaneet julkaisevansa mainostusmahdollisuudet WhatsAppissa vuoden 2020 puolella. WhatsApp on erityisen suosittu sovellus Suomessa ja se tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia yrityksille tavoittaa potentiaaliset asiakkaat.

Mainostaminen Facebookissa ja Instagramissa

Hoidamme yrityksesi mainostamisen Facebookissa ja Instagramissa kokonaan puolestasi tavoitteena kasvattaa yrityksesi myyntiä mahdollisimman kustannustehokkaasti. Yrityksesi vastaa kuitenkin edelleen Facebook -sivun ylläpidosta, postausten tekemisestä ja asiakasviesteihin vastaamisesta. Keksitymme siis vain myynnin kasvattamiseen. 

  1. Annamme takuun tuloksille, joten tarjoamme palvelua vain potentiaalisille yrityksille. Ota yhteyttä niin katsotaan sinun yrityksesi soveltuvuus Facebook -mainontaan. 
  2. Olemme erikoistuneita vain Facebookin omistamiin alustoihin (Facebook, Instagram, WhatsApp), jolloin voimme käyttää fokuksemme juuri näillä alustoilla olevien trendejen seuraamiseen ja varmistamaan sen, että olemme huippuosaajia kyseisillä alustoilla. Emme siis tarjoa esimerkiksi Googlen kautta tapahtuvaa mainontaa tai SEO-palveluita.

Facebook-mainonnan konsultointi

Teidän yrityksessä saattaa olla resursseja tehdä Facebook -mainontaa itse, mutta tuloksissa voisi olla parannettavaa? Tarjoamme mielellämme konsultointia Facebook mainontaan ja miten mainontaa kannattaa tehdä juuri teidän tapauksessanne. 

Close Menu